Rozhovor, byl natočen ve spolupráci s Martinou Staimmer a jejím jógovým portálem Zen Space, vznikl na základě dotazů našich klientek. Jedná se úvodní webinář v délce 26´.

Urgentní inkontinence je známá také jako hyperaktivní močový měchýř. Vyznačuje se náhlým a velmi intenzivním nucením na močení, kdy přesná příčina úniku není známa. Je možné, že receptory ve svalech močového měchýře zasílají mozku nepřesné signály o naplnění močového měchýře. Na rozdíl od stresové inkontinence souvisí s psychickým stresem. Bývá...

O inkontinenci slýcháme docela často - čteme o ní v různých článcích, slýcháme o ní v reklamách... Zároveň se ale zdráháme o tomto tématu otevřeně hovořit, pokud se nás týká.

Období, na které některé z žen čekají jako na vysvobození od menstruace a jiné se ho naopak obávají. Hormonální systém začíná pracovat jinak, tělo se s tím vyrovnává a naše duše a mysl rovněž. Jak se na to všechno můžeme dívat?

S pánevní dnem souvisí mnoho funkcí našeho těla, které považujeme za samozřejmé. Přesto, že je skryté na spodku našeho trupu, hraje tato opomíjená "Popelka" často významnou roli v mnoha životních situacích. Pojďme si připomenout, na co jsme možná zapomněly.

Víte, že chůze a pánevní dno spolu souvisí? Že není jedno, jakým způsobem se pohybujeme, jak klademe svá chodidla? A že pro správnou funkci pánevního dna potřebujeme srovnat segmenty těla do osy?